Balıkesir Kaplıcaları Afrodit Termal Otel

Beğendiysen Paylaş :
BALIKESİR GÜRE AFRODİT TERMAL OTEL

Balıkesir Kaplıcaları Afrodit Termal Otel


Balıkesir Termal Tesisleri Kaplıcaları, Edremit Güre Afrodit Termal Otel İletişim Rezervasyon Bilgileri.
Adresi: İskele Mahallesi Güre 10395 Edremit Balıkesir
Telefon: 0 266 384 19 78
Telefon: 0 266 384 19 15
Faks: 0 266 385 19 37

BALIKESİR GÜRE AFRODİT TERMAL OTEL
Otel Oda Sayısı: 132 Oda, 4 Suit Oda, 4 Engeli Odası, 1 Kral Dairesi 170 Kişilik Kahvaltı Salonu, Deniz Manzaralı 300 Kişilik Restoran, Açık Büfe, Mini Market Bulunur. Otelde Ege Mutfağının Zeytinyağlı Lezzetlerini, Türk Mutfağından Yemek Çeşitleri, Açık Büfe Kahvaltı Hizmetleri Sunmaktadır.

Odalar:
Tüm Odalarda Uydu Yayınlı Televizyon, Klima, Minibar, Saç Kurutma Makinesi, Wc, Balkon, Osmanlı Kurnası Özel Mermer Küvetler, Merkezi Isıtma, Buzdolabı Bulunmaktadır.

BALIKESİR GÜRE AFRODİT TERMAL OTEL
Afrodit Güre Termal Otel Kaz Dağı Eteklerinde Termal Cenneti Ve Denizi Bir Arada Sunuyor.
Termal Su: Banyo Uygulamaları Şeklinde Kronik Dönemdeki Kas İskelet Hastalıklarının Tedavisinde Yardımcı Ve Tamamlayıcı Tedavi Unsuru Olarak, Ortopedik Operasyonlar Sonrası Gibi Uzun Süreli Hareketsiz Kalma Durumlarında Mobilasyon Çalışmalarında Celebral Palsy (Spastik) Gibi Hastalıkların Tedavisinde Rehabilitasyon Amacıyla, Nörovejetatif Distoni Gibi Genel Stres Bozukluklarında Ve Spor Yaralanmalarında Tamamlayıcı Tedavi Unsuru Olarak İçme Kürleri Şeklinde Osteoporozda Yardımcı Tedavi Unsuru Olarak Kullanılabilir Niteliktedir. Ayrıca Kadın Hastalıkları, Cilt Hastalıkları, Guatr, Kireçlenme, Sedef, Böbrek Taşı Ve Kumu, Karaciğer Rahatsızlıklarına İyi Gelmektedir.
Termal Suyun Bilimsel Araştırmalarla Kanıtlanmış Olan Etkileri Ruhsal Gerginliği Azaltma Ve Relaksasyon, Kaslarda Yorgunluğu Giderme, Kasılmaları Çözme Ve Gevşeme, Cildi Yumuşatıcı Ve Dinçleştirici Etki, Ağrıyı Azaltma Ve Aynı Zamanda Sağlıklı Kişilerde Koruyucu Kür Uygulamalarında Da Yaygındır. Termal Su Biyolojik Hücre Yıpranmasını Ve Yaşlanma Hızını Yavaşlatarak Yediden Yetmişe Herkese Daha Sağlıklı Bir Yaşam Sunmaktadır.

BALIKESİR GÜRE AFRODİT TERMAL OTEL
Otel Hizmetleri:
Tur, Kreş, 24 Saat Ön Büro, Termal Şifalı Su Banyoları, Kablosuz İnternet, Tenis, Kuaför, Kuru Temizleme, Satranç, Fotoğrafçı, Çamaşırhane.

SPA Merkezi: Spa Merkezinde Masaj, Sauna, Buhar Banyosu, Termal Jakuzi, Tuz Odası, Kar Çeşmesi, Aroma Terapi Odası, Dinlenme Bölümü Ve Lobi Bulunur.

Türk Hamamları:
Geleneksel Türk Motifli Kütahya Çinileriyle Kaplı Göbek Taşlı Türk Hamamı, Mermer Mozaik Türk Hamamı, Termal Havuzlu Türk Hamamları, Köpük Masajı, Kese Hizmeti, Geniş Yıkanma Bölümleri, Soyunma Odaları Ve Kafeterya Bulunur.

BALIKESİR GÜRE AFRODİT TERMAL OTEL
Günübirlik Banyolar:
34 Kabinden Oluşan Osmanlı Kurna Taşlı Mermer Küvetli Aile Banyoları, Soyunma Odaları, Botanik Bahçesi, Kafeterya.

Konferans Salonu:
Otelde 3 Çok Amaçlı Konferans Salonu (150 Kişilik, 75 Kişilik, 12 Kişilik Yönetim Kurulu Toplantı Salonu) İle Her Türlü Seminer, Kokteyl, Konferans Ve Her Türlü Organizasyon Düzenlenebilir.

BALIKESİR GÜRE AFRODİT TERMAL OTEL
Aktiviteler:
Tesiste Akşam Yemekleri, Kokteyller, Kongreler, Şirket Ve Bayi Toplantıları Gibi Özel Kutlamalar İçin Ayrı Ayrı Kategorilerde Hizmet Veren Çok Amaçlı Salonlar, Cafe Ve A’la Carte Restaurantları Bulunmaktadır.

Turlar:
Güre Belediyesi Afrodit Termal Tesislerindeki Tatilleri Sırasında Kazdağı Eteklerindeki Güreyi Ve Tarihi Bin Pınarlı İdayı Keşfetmek İsteyen Misafirlerimiz Rehber Eşliğinde Düzenlediğimiz Günü Birlik Turlara Katılabilirler.

Afrodit Termal Otel Video



BALIKESİR GÜRE AFRODİT TERMAL OTEL

BALIKESİR GÜRE AFRODİT TERMAL OTEL

Beğendiysen Paylaş :

 

Kaplıcalar Termal Tedavi

Termal Kaplıca Tedavisi Doğal Mineralli Suların Bulunduğu Yerlerde Yapılan, Mineralli Termal Suyun İçme, Banyo Ve İnerasyon Şeklinde Kullanılmasıyla Yapılan Tedavidir. Kaplıca Tedavisi Belli Dozda Ve Belli Sürede Devamı...

Termal Suyun Faydaları

Termal Tedavi, Termal Ve İçme Suları, Diğer Bir Değişle Maden Sulan İle Yapılan Bir Tedavi Şeklidir. Fakat Her Maden Suyu Termal Tedavide Kullanılmamakta, Tedavi Amacı İle Değerlendirilecek Maden Sularının Devamı...

Kaplıcaya Girilemeyecek Durumlar

Kaplıca Tedavilerinin Hangi Durumlarda Uygulanması Sakıncalıdır.
Vücudunda Ateşli Seyreden Hastalık Olanlar
Vücudunda Akut Sorunu Olanlar Devamı...