Yalova Termal İhlas Armutlu Tatil Köyü

Beğendiysen Paylaş :

Yalova Termal İhlas Armutlu Tatil Köyü


Yalova Şifalı Kaplıcaları, Termal Tatil Köyleri, İhlas Armutlu Tatil Köyünü Tanıyalım. Tatil Köyü Resimleri, Ulaşım Tanıtım Videosu.

İletişim Rezervasyon:
Telefon: 0 226 531 10 00
Telefon: 0 226 531 10 03
Cep Telefonu: 0 505 244 20 44
Cep Telefonu: 0 533 392 23 69
Mail: rezervasyon@ihlasarmutlu.com


Armutlu Tatil Köyü 11 Blok 1.686 Daireden Oluşuyor. Dairelerin İçlerinde Kaplıca Suyu Mevcuttur. Tatil Köyünde 37.092 Devremülk, 4 Açılır Kapanabilen Yüzme Havuzu, 2 Açık Yüzme Havuzu, Su Kaydırakları, Plajlar, Jet-Sky, Gokart, Banana Sörf, Futbol Sahaları, Basketbol Ve Voleybol Sahaları, Bowling Salonu, İnternet Kafe, Kaplıca Havuzu, Sauna, Spor Salonu, Atv, Lunapark Ve Faytonlar Bulunmaktadır. Tatil Köyünde Ayrıca Alışveriş Merkezi, Kafeteryalar, Sağlık Merkezi, Market, Restoran, Fasfood Yer Alır.
Tatil Köyüne Ulaşım: Tatil Köyünün Kendi Deniz Otobüs İskelesi Bulunmaktadır. İstanbul Yenikapı, Eminönü, Kadıköy Ve Bostancıdan Her Gün Kalkan Deniz Otobüsleriyle Armutluya Ulaşabilirsiniz.

Kaplıcanın İyi Geldiği Hastalıklar:
Kireçlenme, İltihaplı Romatizma, Yumuşak Doku Romatizmaları, Cilt Hastalıkları, Bel Ve Boyun Fıtığı, Bel Boyun Problemleri, Mide Bağırsak Ve Böbrek Rahatsızlıkları, Safra Kesesi Rahatsızlığı, Spor Yaralanmaları, Kalp Ve Damar Rahatsızlıkları, Ortopedik Sorunlar, Kas Hastalıkları, Şeker Hastalığı, Sinir Ve Baş Ağrıları Gibi Hastalıklarda Değişik Oranlarda İyileşme Sağladığı Çeşitli Üniversiteler Ve Araştırma Kuruluşları Tarafından Yapılan Çalışmalarla Tespit Edilmiştir.

Devre Mülkler:
Devre Mülk Dairelerin Tamamı Deniz Ve Orman Manzaralı, Lig TV Ve Uydu Yayınlı Televizyon, 24 Saat Şifalı Kaplıca Suyu Bulunur.

İHLAS ARMUTLU TATİL KÖYÜ TANITIMI

Beğendiysen Paylaş :

 

Kaplıcalar Termal Tedavi

Termal Kaplıca Tedavisi Doğal Mineralli Suların Bulunduğu Yerlerde Yapılan, Mineralli Termal Suyun İçme, Banyo Ve İnerasyon Şeklinde Kullanılmasıyla Yapılan Tedavidir. Kaplıca Tedavisi Belli Dozda Ve Belli Sürede Devamı...

Termal Suyun Faydaları

Termal Tedavi, Termal Ve İçme Suları, Diğer Bir Değişle Maden Sulan İle Yapılan Bir Tedavi Şeklidir. Fakat Her Maden Suyu Termal Tedavide Kullanılmamakta, Tedavi Amacı İle Değerlendirilecek Maden Sularının Devamı...

Kaplıcaya Girilemeyecek Durumlar

Kaplıca Tedavilerinin Hangi Durumlarda Uygulanması Sakıncalıdır.
Vücudunda Ateşli Seyreden Hastalık Olanlar
Vücudunda Akut Sorunu Olanlar Devamı...